Brynäs IF

714195 inlägg · 7953 ämnen

MÄSTARCUPEN

1548 · » Till forumet


Sv: MÄSTARCUPEN
De två första kommentarerna är av Christer "Prippen" Svedu och ingen annan.
Kommentera

Sv: MÄSTARCUPEN
Detta stod i dagens Nätversion av Aftonbladet:

" Vi ska göra allt vi kan för att rädda turneringen, inte minst för lagens skull. Men samtidigt vill de förstås ha garantier att uppehälle och deltagande inte kommer att belasta klubbarnas ekonomi.
- Vi har en del krokar ute och hoppas få in tillräckligt med resurser. Men utan sponsorernas och kommunens hjälp klarar vi det inte, säger han.
Brynäs IF, vinnare 1999 och tvåa 2000, är ett av lagen som kan drabbas av konkurshotet. I värsta fall går Brynäs - och de andra lagen - miste om tre tuffa träningsmatcher en månad före nedsläpp i elitserien.
- Vi vill ha ett besked innan fredag. Annars får vi försöka titta på andra matchalternativ den helgen, säger tränaren Roger Melin."
Kommentera

Sv: MÄSTARCUPEN
För den som vill följa Mästarcupens öde (Mästarcupen i Rimbo AB har alltså lämnat in konkursansökan idag, tillsammans med övriga bolag i koncernen) finns tex www.norrteljetidning.se/
Kommentera

Sv: MÄSTARCUPEN
Glömde skriva att detta inlägg ifrån Brooklyn Tigers hemsida är skrivet utav Roger Hedblom Kassör/Brooklyn Tigers
Kommentera

MÄSTARCUPEN
Detta kan man läsa i Brooklyn Tigers Gästbok-

Rimbo Center har gått i konkurs,vad innebär detta,Mästarcupen ingår i detta bolag så tyvärr dras Mästarcupen med i denna konkurs.
I dags läge har jag fått denna information:Matcherna kanske kommer att spelas,om klubbarna som deltar kommer överens,hur det blir med kringarrangemanget vet jag ej,men troligtvis blir det inga.
Vad gäller boendet så tror jag att det ej går att ordna som det var tänkt.
Jag kommer med mer information när jag vet mer,för det är svårt att få tag på riktig fakta vad det gäller cupen(har försökt kontaktat 'Prippen' men tyvärr går han ej att nå i dags läge),men ett är säkert att Mästarcupen har dragits med i konkursen.

--------------------------------------------------------------------------
Kommentera

1548 · »