Brynäs IF

574047 inlägg · 7783 ämnen

Ödeskvalet

2186681 · » Till forumet


Sv: Ödeskvalet
Battery: Lite kul att en Leksing kommer in o beter sig som ett svin, sen dyker det upp en ödmjuk trevlig Hv-supporter som precis som vi har det minst sagt jobbigt just nu. Men det är väl så vi kan sammanfatta hela den här säsongen, upp o ner. Lycka till Battery.
+4
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
Battery: Det var ett nyanserat inlägg i debatten. Lycka till ikväll, om än lite mindre än oss :)
+3
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
Kanske inte borde vara här och kommentera, men vi går ju igenom samma vånda och kval just nu. Ville bara säga att jag lider med er alla Brynäsare. Det här är det värsta jag har upplevt i idrottsväg. Tidigare var det Sveriges förlust mot Vitryssland OS 2002, men det här är tusen gånger värre. Hoppas att ett lag tar sig vidare ganska klart. En sudden i match 7 vore en mardröm. Oavsett hur det går kommer svensk hockey och SHL vara lite fattigare när detta är över. Trist med två så etablerade lag, med stora organisationer och framgångsrika ungdoms/damlag ska drabbas så hårt ekonomiskt vid en degradering. Ligan borde ha stängts i år.
+36
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
RommeTigern:
Tack o lov så behöver jag inte ta hänsyn till bilkörning i morrn bitti (ska vara barnvakt.... åt mina egna barn)... Så bedövningen kommer nog bli starkare än vanligt i kväll.... Vilket nog kommer behövas..
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
Horace76c: håller med dig om nervositeten den håller sig borta än så länge, men den kommer smygandes till 19.00 då Cmore börjar sända och jag hoppas Patrik kommenterar.

Forza Brynäs
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
Horace76c: Copy paste på den, Horace. Det är det förbannade hoppet som tar kål på en. Dags för nån att ta rygg på Lill-Ove ikväll, bli hjälte.
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
Davey_22:
Oroväckande nog känner jag mig delvis positiv till i kväll (obra).
Borta och mindre press, och det är ju bra för våra gubbar hanterar ju inte press speciellt bra (historiskt sett).
Stå emot HVs traditionsenliga öppningsforcering så kanske vi kan skrälla med en 2-1 seger igen...
Kommentera

Sv: Ödeskvalet
Usch, vet inte alls vilken känsla jag har inför kvällens match. På nåt sätt så är ju pressen fortfarande på Hv enligt mig. En sak vet jag iaf, och det är att jag kommer missköta mitt jobb ikväll.
+1
Kommentera

Ödeskvalet
Startar ett nytt ämne så är det lättare att se inlägg om matchserien....så kan käbblet fortsätta i allmänna tråden.

Inte lika nervös idag som förra matchen...
Är det för man börjat misströsta efter förra matchen tro? (pessimist som man är)
+1
Kommentera

2186681 · »