Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1002345

Sv: Kvalserien
Bissett19: här inne ver det livat men vem hade kunnat tro nåt annat ;-)

Jag har inge koll på historiken för jag är sällan online men jag tänkte bara hiva ur mig min spontana reaktion på Brynäs agerande:

Vad fan skall de göra? Det är ett desperat läge som kräver desperata handlingar... Boork kan laget och Czarnecki kan motsåndarna så varför skulle inte det kunna funka? För att de gamla rävarna i klubben inte drar jämnt med Leffe? Ja kanske... För att Czarnecki är ett oprövat kort? Ja kanske... vem fan vet? Ja förutom Nyström, Ekwall och alla andra tyckare som hakar på mobben som älskar att sparka på Brynäs som redan ligger ner.

All skit som sägs och skriva kanske funkar som en form av tändvätska för laget o plockar fram det där jävlar anamma i spelarna som vi har saknat i så många matcher den här säsongen, det är iaf vad jag hoppas. Sen har det ju blivit så att Brynäs inte ens är favoriter när KS drar igång och det kanske också är positivt att få slå lite ur underläge hur konstigt det än kan låta...

Jag tolkar texten på brynas.se att OÖ och TT ville bli befriade från all press "Både Olof Östblom och Tomas Thelin har själv önskat en förändring om Brynäs skulle gå till kvalspel." så varför allt gnäll?

Det är bara att hoppas att Brynäs gjort rätt nu så att vi är kvar i ES även nästa säsong för jag menar, vad kan vi annars göra?
Kommentera