Brynäs IF

713657 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1065299

Sv: HV - Brynäs 21/9
Huge: Men försök då bemöta "saken" genom sakliga argument, och hoppa inte på budbäraren med dina mantran om "gnällspikar".
Om du sedan har fantasier kring hur andra debattörer ser ut och tänker framför datorn, kan du väl vänligen behålla dom för dig själv.

Puss & Kram!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV - Brynäs 21/9
AVGÅ: "Men försök då bemöta "saken" genom sakliga argument, och hoppa inte på budbäraren med dina mantran om "gnällspikar".
Om du sedan har fantasier kring hur andra debattörer ser ut och tänker framför datorn, kan du väl vänligen behålla dom för dig själv."

Om jag anser ngn vara en gnällspik och som dessutom verkar ha gnällandet som huvuduppgift här i livet, då kallar jag vederbörande för gnällspik.
Svårare är det inte.
Sakargument biter tyvärr inte på den sortens människor så då får man ta seden dit man kommer och gnälla på deras gnällande....

Jag har inga som helst fantasier om hur andra debattörer ser ut.
Uttrycket "bröderna Bäver" var en målande beskrivning hämtat ur serien "Fablernas Värld" där två bävrar som talade göteborgska talade likadant och hade samma åsikter.
Tyckte då att min jämförelse med Hitman och munkas kändes träffande i sammanhanget, vad gäller deras gemensamma gnällande.

Puss och kram på dig själv...
Kommentera