Brynäs IF

713633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1065337

Sv: HV - Brynäs 21/9
Huge: Jorå. jag såg matchen, det minns jag bestämt. Såg Brynäs-Färjestad på plats (många vittnen) och kunde konstatera att Svanberg dels fipplade, dels gav sig ut på farliga utflykter som siste man. I båda matcherna spelade Brynäs ett disciplinerat spel, såg riktigt bra ut. Men att man vinner ska väl i nyansens namn inte hindra spelarkritik? Våra backar är svaga, särskilt Svanberg och Andersén. Andersén har till skillnad från Svanberg ett fysiskt spel som kompenserar för ett begränsat spelsinne så länge han inte försöker sig på elegant. Svanberg har varken kilona eller spelsinnet.

Allt är inte vitt, allt är inte svart. Nysansen, Huge, nyansen! :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV - Brynäs 21/9
Jompe: Har alltid försökt sätta nyansen i högsätet och just därför blev jag lite förvånad över kritiken mot just Svanberg.
Detta baserar jag främst på att jag i morse såg hela matchen i efterhand på Canal Plus och jag koncentrerade mig lite extra på just Svanberg för att försöka hitta ngt utöver det vanliga vad gäller fipplande och farliga utflykter.
Måste säga att jag i ärlighetens namn inte hittade nåt speciellt anmärkningsvärt så här efterhand.
Svanberg är ny och helt klart ett av de svagare korten därbak, vek men har definitivt spelsinnet, men att enskilt singla ut honom igår, det tycker jag inte är att vara nyanserad.
Vilket min kritik i första hand gällde.
Kommentera