Brynäs IF

715837 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1066414

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
mattiaskarlgren: Ja så här med en dags distans till matchen, så har jag gått omkring och retat mig på kedjan Dackell-Lind-Widing. Hur tänker Brynäs? Två av lagets mest kreativa spelare, med "hjärndöda" Widing.

Widing har inte en aning vad han pysslar med därute, speciellt när laget spelar i underläge och hur fan ska kedjekompisarna då veta? Finns inte en chans att denna kedja kan vara spelförande, visa vägen, när de ställs mot en stark och samlad defensiv. Däremot spelvändingar och kontringar, en helt annan sak.

Dackell och Linds kreativitet rätt i papperskorgen, när matchutvecklingen blir som den blev mot DIF.

Inga förändringar i kedjorna inför TIK-matchen. Ja får hoppas att Dixon visar vägen med såväl med kunnandet med ett samlat anfallspel och få hål på TIK
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
MickeB: Instämmer i dina tankar om Widing. Att ha han där han spelar nu verkar inte funka. Han drar ner dacke å micke å de drar ner honom... Nä vaska om lite. Byt plats med Vas kanske? Eller sätt Widing å Emil ihop.

Apropå Dixon tycker jag ändå man såg lite intentioner senast. Man får hoppas han blir varm i kläderna och visar mer snart. Har en känsla av att Dixon kommer gå bra om laget gör det och tvärtom.
Kommentera