Brynäs IF

713451 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1070036

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
MickeB: Det märks att det blåser varma vindar om laget nu. Expressens pappersbilaga har två sidor 4-2 med en jättebild med två masar. Widing och Andersén. Och en positiv rubrik "Vilken vändning". Jag själv är överlycklig eftersom man slipper häcklarna på jobbet. Det intressanta ang laget händer när serien vänder, klappar de ihop eller fortsätter laget att ta mer + än -?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
65selander: Hade Brynäs här i inledningen varit beroende av några av spelarnas hysteriska form, och matchat dem stenhårt, och även matchat stenhårt i PP och BP. Ja då stor risk att laget skulle falla ihop som ett korthus, som jag ser det.

Men så är ju inte fallet, utan precis tvärtom, och där det är lagmaskinen som hittills imponerat.

Vi som var med 91/92, får oss en deja vu, denna säsong, tror jag. Då liksom nu, ett tryck underifrån, med spelare som kom in i laget. Kryddat med några yngre förmågor utifrån, fyra producerande kedjor, som Sandlin rullade runt med, där det främst var kollektivet som imponerade. Då liksom nu hade laget underpresterat året innan, och det unga Brynäslaget hade inga större förväntningar på sig alls.
Kommentera