Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1070068

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Peja: Nä, visst Brynäs kommer helt säkert att åka på stryk, säkert flera matcher i rad i perioder. Samtidigt räcker det att fr.o.m. nu spela som ett mittenlag, för att ändå vara ett topplag, när serien summeras.

Sedan var självförtroendet bräckligt, när de gick in till denna säsongen, som nu inte är kvar, så goda förutsättningar att kunna springa iväg målmässigt också, än att förlita sig på uddamålsvinster.

Dessutom lär spelare som Silfverberg, Thegel, Bertilsson m.fl. komma in ganska snart här och kanske på kort sikt, sätta ner slagstyrkan i laget.

Men en sak är säker, vi har inte sett det bästa av Brynäs ännu, denna säsong. Utvecklingskurvor, tuffare matchning signalerar att det finns fler cylindrar som väntar på att tändas. Men kanske inte förrän runt vårkanten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
MickeB: Det är inte säkert att juniorerna sänker nivån på laget om de kommer in. Det beror helt på vilka de ersätter (vilka som blir skadade/avstängda).

Lite synd om en del junisar som ärligt talat förtjänar chansen, men nuförtiden råkar Brynäs sällan ut för skador och sålänge laget vinner ska givetvis inte Czarnecki hålla på laborera med laget. Men de får väl chansen nästa säsong, om inte annat.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08

MickeB:

"Samtidigt räcker det att fr.o.m. nu spela som ett mittenlag, för att ändå vara ett topplag, när serien summeras."

Preciiiis,nu har vi skaffat oss en härlig buffert som kommer vara otroligt värdefull säsongen ut.
Det kommer att komma svackor,det är vi nog alla överrens om,men så länge dem inte blir mer än två-tre matcher så är det lugnt..

När Brynäs blir bekväma ska man börja bli orolig,men fortsätter man att kriga i 60 minuter som man gör för tillfället så kommer det inga lååånga svackor som i förra säsongen.

Det känns tryggt......

Kommentera