Brynäs IF

713248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1078761

Sv: Matchtråd Timrå IK-Brynäs IF 23/10-08

66Berglund: Brynäs har ett starkt lag. Ett lag med sammanhållning och mycket jävlaranamma. Intressant att se nu när Bif förlorat två matcher i rad om publiken sviker. Personligen önskar jag inget annat än att Bif lockar publik.

Annars i afton tycker jag att Brynäs gör en blek insats. I kväll var det inga serieledare som besökte E.ON. Brynäs började tafatt och fortsatte så under hela första perioden. Det syntes att Niklas Czarnecki inte fanns med i båset. Ett mer uddlöst Brynäs och ett sämre coachande har jag sällan varit med om.

I andra vaknade Brynäs lika mycket som Timrå slocknade. Brynäs får ett antal tillfällen i spel i numerärt överläge. Som Timrå fick i första poerioden. Brynäs kvitterade och matchen är oviss.

Nästa match bör ni vinna. Annars är det Huge-varning på forumet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Timrå IK-Brynäs IF 23/10-08
250kg kärlek: "Nästa match bör ni vinna. Annars är det Huge-varning på forumet."

*ASG*

Känns som att domedagsprofeterna redan nu behöver styras upp med lite nyanserat och sansat snack.

Först är vi KS-klara, några dar senare är vi guldkandidater för att återigen vara KS-mässiga. Allt pga 2 raka torskar mot lag som en tid gått lite knackigt och naturligtvis varit lite extra laddade, och dessutom på hemmaplan.
Riktigt komiskt...

Inte mkt att säga om gårdagens förlust, även om Qvarre sammanfattar det hela rätt så bra.
Visst, ni är lite hetare men så mkt bättre var ni inte i övrigt.
Mkt flyt på målen som avgör matchen när det är vi som lyckats vända på steken och fått ett litet övertag inför sista. Och vår stackars Svanberg personifierar det hela som olycksfågel på båda målen:

Först försöker han med klubban stoppa ett skott/inlägg mot mål från er kille men får bara halvträff på pucken, som totalt ändrar riktning och blir till ett smörpass som landar klockrent på Pyöräläs klubba.

Vid 3-1 panikrensar(?) en av era backar via en jättelyra som den stackars Svanberg verkar ha koll på.
Men icke: han halvmissar med handsken och pucken studsar förstås rakt ner på bladet på er kille som serverar ett elegant målpass.

Där avgörs hela matchen eftersom ni får den energi som räcker för att hålla undan och spela av matchen.
Större, eller snarare mindre, är inte marginalerna mellan vinst eller förlust i såna här matcher även om ni som sagt var mest förtjänta av vinsten tack vare lite hetare vilja.

Sen undar jag om det verkligen var straff när er kille, som det ser ut, blir neddragen mer från sidan än bakifrån.
Det kändes för övrigt redan där, när Hynning med mkt flyt lyckas få in pucken via baksidan på Lindbäcks benskydd, att det var er tur den här gången.
Det måste ju vända även för er nån gång.
Igår kände man igen lite av det Timrå man är van eller snarare har varit van vid att se: hög intensitet, bra rörlighet och hög moral.
Ett spel som hittills iår tagit OSS till tabelltoppen.

Nya tag redan imorrn mot stackars Luleå, som har 3 pinnar när 16 sekunder återstår av matchen men som bara får med sig 1 pinne efter SD.
Snacka om käftsmäll och undrar ifall det var bra eller dåligt sett ur vår egen synvinkel inför vårt möte imorrn?
Kommentera

Sv: Matchtråd Timrå IK-Brynäs IF 23/10-08
250kg kärlek: Håller med du,syntes att Niklas inte va i båset.Timeouten skulle vi ha tagit vid ca:16.08,det var för sent 18.19!!!
Kommentera

Sv: Matchtråd Timrå IK-Brynäs IF 23/10-08
250kg kärlek:

"Ett lag med sammanhållning och mycket jävlaranamma. Intressant att se nu när Bif förlorat två matcher i rad om publiken sviker. Personligen önskar jag inget annat än att Bif lockar publik."

7000 sålda förköp tills matchen mot Luleå,det blir nog fullt hus imorrn.

Ambroo:Timråsegern gav mej 450 friska riksdaler in på kontot.
Kommentera