Brynäs IF

715317 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081026

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

21olsson:Nej, ner med Dixon i fjärdelinan och Upp med Granström I första. Det är dagd att Cz visar att hårt jobb belönar sig. Dixons dåliga +/- måste enkom vara en bra motivering till minskad speltid, i alla fall under en period. Det handlar om att ge signaler.

Att Brynäs segertåg skulle ta slut nångång visste ALLA. Det som irriterar mig dock är det faktum att man förlorar mot på pappret säme lag som Luleå och även lag som visat grymt dålig form. Modo och TIK. Förlusten borta mot FBK kan jag ta då vi inte varit bortskämda med vinster i Karlstad.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Är Luleå sämre på papperet då, efter Barteckos intåg? Deras två första linor hade jag gärna bytt bort mot Brynäs två första. Backbesättningen jämn. tredje och fjärdelinan klar till Brynäs fördel och målvakterna dito.

Ja kanske väger över lite till Brynäs fördel.

Modo formsvaga?
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Jag tycker faktiskt hela Granis kedjan är värd att lyftas fram, om man nu kan göra det. Det är den line som kämpar mest och bäst och när dom får förtroende, tar vara på det. vad gäller matcherna är jag helt på din linje. FBK borta är inte mycket att säga om, där hade vi kunnat ha en 2-0 ledning efter första och det hade varit helt rättvist. de andra matcherna är mer åt katastrofhållet och man faller med flaggan nånstans vid fotknölarna. ALLA måste ge ALLT i 60 minuter, så har inte varit fallet och då ser det ut så här.
Kommentera