Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082102

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Peja: "MickeB: Ursäkta för två raka inlägg, men jag vet att du är en av de som försvarar Sundlöv."

Jag är ingen kategorisk Sundlöv försvarare, men det jag säger att han har ofta haft snålt med resurser, som tvingat honom till chansningar och kanske får tassa iväg ifrån förhandlingar med svansen mellan benen och välja tredje alternativet osv.

Hauhtonen, att han fick vara kvar och "ersätta" Bäckis ett andra år, var dömt att misslyckas. Samt förra årets gigantiska trupp redan från vårkanten. Då hade Brynäs chansen att verkligen värva mer spetskompetens (samt ta kostnaden för att göra sig av med Hauhtonen och värva en annan center. Men valde mer grå bredd istället, till stor del och körde ekonomin i botten som vi nu lider av i år. Detta tycker jag han egentligen förtjänar kicken för. Han sitter nog inte så säkert heller.

Lind och Molin är ett problem, men de är väl relativt billiga sett med den erfarenhet, lagkänsla och kunnande som trots allt finns kvar. De har helt säkert gått ner i lön för att få vara kvar. Hade det inte gått åt helvete ifjol, tror jag att åtminstone någon av dem inte funnits med i år. Men viktigt med stommespelare också
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Det Dacke har visat hittills i år är ju 150% bättre än i fjol. Lind & Molin har ju varit pinsamma att se.

Det jag inte kan fatta är vaför man inte ser till att Lind å Björne var friska INNAS dom fick spela.

Björne känns slut-Tyvärr
Lind-Missar som vanligt 10-15 matcher

Vad är Linds plats? 1 eller 2 center?

Om det nu ska snålas så gör det på rätt ställen, kansliet vad kostar det?
Kommentera