Brynäs IF

715368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082109

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Lindström: Håller med att Dackell har varit mycket bättre i år.

Lind bara godkänd i början (duger inte när han får istid som förstacenter) sedan patetisk dålig en fem sex matcher innan han tillslut klev av. Tror vi gör klokt att inte hoppas mycket på honom mera. Även om han skulle behövas.

Molin började ursvagt, var sedan bra, men krånglar till det mycket nu. O andra sidan försöker han ta mycket ansvar och visa vägen, men det blir för mycket istället.

Ser att många är snabba att dömma spelare efter +/- statistiken, så en titt på Danielsson säger en del om honom och hans defensiva styrka och att en sådan grå spelare kan vara oerhört nyttig för ett lag. Detta presterat trots att han spelade halvskadad. Lär nog vara borta ett långt tag. Kanske kastar in handduken rent av.

Lind varit förste center i alla matcher utan möjligen en match, som han spelat, sett till istiden.

Ingen aning var kansliet kostar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Sundlöv har inte haft mest pengar i hela serien, men han har inte haft minst heller. Däremot har Brynäs ofta varit bland seriens två sämsta lag med Sundlöv som sportchef.

Jag tycker att Sundlöv verkar ha stora brister vad gäller kontakter, scouting och fingertoppskänsla.

Hur många utländska värvningar har Sundlöv lyckats med överhuvudtaget? Och de som har lyckats, vilka är egentligen det?
Phillips kom eftersom han är polare med Dackell, Timonen kom eftersom han är polare med Miettinen, Boorken hämtade hit Brendl, Kristan och Hansen.
När Sundlöv ska fynda utlänningar blir det spelare i stil med Dixon och Vas.

Sebastian Sulku sägs ju ha kontakter i Finland som sägs vara till hjälp för Brynäs. Men vilka finnar har Brynäs egentligen fått hit sedan Sulku kom in i organisationen?
Svar: Hauhtonen, Kankaanperä, Aarnio och Hietanen (rätta mig om jag har fel). Endast en av dessa värvningar kan betraktas som åtminstone lite lyckad.
Personligen gillade jag Kankaanperä men det är ju uppenbart att värvningen av honom var misslyckad med tanke på att han bröt kontraktet när ett år återstod på det.
Aarnio måste ha varit hysteriskt dåligt scoutad.
Det får en att undra om Sulkus kontakter verkligen är värda att ha, eller om de ens existerar överhuvudtaget.

Sen finns det massvis med märkliga beslut där Sundlöv inte har valt att förlänga med spelare, trots att de har visat framfötterna bra mycket mer än många andra spelare i laget.
Jonas Andersson var råmaterial a la Widing, och både Gynge och Ellebo, som kunde ha blivit värdefulla rollspelare, skeppades iväg utan att ha fått chansen en sekund i elitserien.
Kommentera