Brynäs IF

712817 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1086887

Sv: A propósito de nada
MickeB: Tycker du inte att det är fel på de övriga spelarnas karaktär om de påverkas så himla negativt av en spelare (Brendl)? Man får väl se till att ha en del så kallade karaktärsspelare som väger upp Brendls lathet, ditt tänk är typiskt svenskt att alla ska vara likadana, gråa. Det finns många ganska lata spelare i NHL men inte klagas det sålänge de producerar.

Dessutom var det ju, förra säsongen, så som en skribent nedan nämnde, dvs att Brendl var den som klev fram och tog tag i taktpinnen när Brynäs behövde det som mest. För mig berättar det att laget saknar starka ledartyper.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo håller med dig fullständigt det här med typiskt svenskt osv. Men Brendl behöver ha ett bra lag runt omkring sig, som har råd med hans sidor.

Brynäs är ett lag som bygger sin överlevnad på ett starkt kollektiv. Det är lagets styrka. Det var deras absolut största styrka under Boorks två första år. Men förbyttes till deras svaghet ifjol. Inte bara beroende av Brendl, men han spridde salt i såren.

Vad gäller svaga ledartyper i laget, så har du fullkomligt rätt. Inte karaktärmässigt, men karaktär och kunnande tillsammans, som bär ett lag, som kan göra medelmåttor bra osv. Brynäs stomme är krasst för svag, därför extrem taktisk drill och underkastelse av kollektivet, för att det ska bära i hamn.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hur går det i matchen idag? Jag tror på vinst. Jag tror Lindbäck vaktar kassen
Kommentera