Brynäs IF

713718 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1096121

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08

Huge: Nej! Lind skall man helst bli av med redan den här säsongen. Fast han lär nog sitta och mjölka ut det sista av kontraktet innan han blir hockeypensionär. Jag vill inte se en fortsättning med en gammal kille som har sina bästa år bakom sig. Skall Brynäs fortsätta att utvecklas så måste man föryngra truppen.

När det gäller Dackell är jag kluven. Har har precis som Sjödda varit bra varannan säsong så nästa lär bli en dålig om man ska följa trenden. Men han är väldigt nyttig i BP och som ytterfoward kan man ges en sådan "specialistroll" När det gäller Lind så har man bara 4 platser att tillgå när det gäller den positionen. Dixon, Hansen, Granis och Sandin, Sundström och kanske till och med en ny solklar förste center...Såcentersidan känns ganska mättad.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
GävleLasse:

När det gäller Dackell så gör han enligt mej den klart bästa säsongen sen han kom tillbaka från NHL.Det har nog att göra med ny coach,bra försäsongsträning,samt kaptensbindeln som har inneburit ett extra ansvar därute.
Dacke,Markström o Granis har ju varit våra klart bäste spelare denna säsong,so far....

Gusten:Vin?No way,match imorrn.....:)
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
GävleLasse: Glöm inte Anton P nästa säsong. Jag tror att han kan bli en bra lagmedlem, boxplayspecialist som han ju är. Han är en sån där som man kan matcha relativt sparsamt i 5mot5 och hårt i boxplay, och som inte klagar för det... Kan vara femtecenter och användas som ytterforward ibland.
Kommentera