Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1096109

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
Peja: Som sagt: en knepig fråga som till största del hänger på skadan och dess ev läkning.
En frisk Lind rankar jag fortfarande högst bland våra centrar men sen blir det ju ändå en bedömningsfråga hur man ska göra: förlänga med mindre speltid eller förlänga och chansa på att han håller rent fysiskt?
Känns som att Lind inte är den som vill harva i fjärdelinan.
Iaf inte nån längre tid....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
Huge: Nä Lind har gjort sitt tycker jag. Varje säsong, sedan han kom från TIK, har han missat matcher, alltifrån någon enstaka till en räcka matcher på grund av sina jäkla ljumskar/rygg/höft eller var nu grundproblemet är.

Dessutom är han trög på grillerna, tillför inget fysiskt, utan tvärtom kliver hellre undan. Nä han representerar det förlegade Brynäs, vi har sett nog av under 2000-talet. Brynäs är redan nu, och går i riktningen ännu mera mot att vara intensiva och energiska med spelare som inte är rädd att lorta ner näsan heller.

Innebandyspelare som Lind, med fint spelsinne och smartness visserligen, finns det ingen plats för längre, speciellt med den skadelista han har. Ska han få fortsätta stå ivägen och störa rytm i truppen? Eller lyfta fram de centrar vi redan har och kanske värva någon som kan tillföra laget flera år framåt? Tycker det senare alternativet.

Sedan angående Bollnässonen Eriksson. En spelare jag tidigare gärna såg i Brynäs. Men tror att han är för trög på skridskorna, för att vara ett alternativ för Brynäs, som bygger sitt försvarsspel på just följsamheten, och rörligheten.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08

Huge: Nej! Lind skall man helst bli av med redan den här säsongen. Fast han lär nog sitta och mjölka ut det sista av kontraktet innan han blir hockeypensionär. Jag vill inte se en fortsättning med en gammal kille som har sina bästa år bakom sig. Skall Brynäs fortsätta att utvecklas så måste man föryngra truppen.

När det gäller Dackell är jag kluven. Har har precis som Sjödda varit bra varannan säsong så nästa lär bli en dålig om man ska följa trenden. Men han är väldigt nyttig i BP och som ytterfoward kan man ges en sådan "specialistroll" När det gäller Lind så har man bara 4 platser att tillgå när det gäller den positionen. Dixon, Hansen, Granis och Sandin, Sundström och kanske till och med en ny solklar förste center...Såcentersidan känns ganska mättad.

Kommentera