Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1096140

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
Huge: Nä Lind har gjort sitt tycker jag. Varje säsong, sedan han kom från TIK, har han missat matcher, alltifrån någon enstaka till en räcka matcher på grund av sina jäkla ljumskar/rygg/höft eller var nu grundproblemet är.

Dessutom är han trög på grillerna, tillför inget fysiskt, utan tvärtom kliver hellre undan. Nä han representerar det förlegade Brynäs, vi har sett nog av under 2000-talet. Brynäs är redan nu, och går i riktningen ännu mera mot att vara intensiva och energiska med spelare som inte är rädd att lorta ner näsan heller.

Innebandyspelare som Lind, med fint spelsinne och smartness visserligen, finns det ingen plats för längre, speciellt med den skadelista han har. Ska han få fortsätta stå ivägen och störa rytm i truppen? Eller lyfta fram de centrar vi redan har och kanske värva någon som kan tillföra laget flera år framåt? Tycker det senare alternativet.

Sedan angående Bollnässonen Eriksson. En spelare jag tidigare gärna såg i Brynäs. Men tror att han är för trög på skridskorna, för att vara ett alternativ för Brynäs, som bygger sitt försvarsspel på just följsamheten, och rörligheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
Peja: Håller Anders Eriksson samma nivå i rörlighet som Andersén, ja då ett alternativ. Andersén är visserligen lagets sjunde back vad gäller just rörligheten, men säger mer om de övrigas följsamhet än vad det säger om Andersén.

Då har jag räknat med Bertilsson, Svanberg är naturligtvis den åttonde och sämsta backen, när det gäller rörlighet.......också.......
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC Torsdag 4/12-08
Svanberg är kvar, för att ingen mer än Bertilsson bedöms mogen ifrån j-20 att spela A-laget. Åtta backar behövs och Svanberg känner att han inte är långt ifrån att få spela heller. Så just nu ett litet dödläge, som nog håller säsongen ut. Men sedan är han rökt.
Kommentera