Brynäs IF

713117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1102906

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
GävleLasse: Och jag tror att vi skräller och vinner med 5-3... ;-)

Tror inte att det räcker med enbart en utvilad Lasse J utan det krävs nog att han också är fri från sin handledsskada, som säkert hämmat honom en del.

Sen är det som du säger: det gäller att vara med från start och hålla dom borta från målprotokollet första 10.
Gärna en spelvändning/kontring mitt i deras förmodade press och ett ledningsmål som kyler ner dom en smula...

Sen är det alltid skönt att våra gamnackade dysterkvistar till muntergökar håller stilen och inte börjar tänka positivt, utan i sedvanlig stil kastar yxan i sjön innan det ens startat.
Vissa saker kan man alltid lita på, hur bra det än går för laget... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226

Huge: Som du kanske noterade så var mitt inlägg fyllt av förhoppningar speglade med ord som förhoppningsvis och kanske.

Jag har flaggat för att det kommer att bli svårare att bärga hem några poäng med Markan borta. Han och ingen annan är den som hållit Brynäs kvar i de flesta matcherna. Lindbäck släper isnitt in ett mål mer än Markan per match. Med det snittet kommer alla oavgjorda resultat att vända till uddamålsförluster.

Om det blir som jag tror att det blir så kommer Brynäs att spela mer defensivt med Lindbäck i kassen vilket kommer att rendera i färre målchanser framåt och med Brynäs knallpulver till målfabrikation massor av chanser till trots så måste det till ett stort trendbrott för att matcherna skall vinnas.

Det är bara att inse, oavsett om man är struts eller dysterkvist så är alla  fakta desamma. Om man väljer att hoppas som du och jag eller om man totalsågar från start är upp till var och en.

Kommentera

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
5-4 till LHC!
Kommentera