Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1121882

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Storhonken: Precis! Finns det någon som kan lägga ut en sida där man kan fylla i? Sedan är det väl bara att skriva ut och trycka upp i ansiktet på styrelsen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
MarcusElving: Det är bara till att start en namninsamling här
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
MarcusElving:

Tryck på länken så kanske Mickes nuna dyker upp på skärmen.

atdhe.net/live-tv-2.php?i=730
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
För Brynäs del är det inte heller aktuellt med någon ytterligare värvning till laget.
– Vi håller hela tiden koll på spelarmarknaden, och vet vad som finns tillgängligt. Det kan ju hända saker som gör att vi trots allt lär ompröva vårt beslut. För att man ska göra en värvning så är det tre saker som behövs. För det första så måste man titta på vad vi har för lag, hur gruppen fungerar och vad det i så fall skulle vara som vi behöver. För det andra så måste man ha en plånbok som är värd att öppna för de speciella spelarna. För det tredje så måste man hitta de spelare som är intressanta för oss, och som också är intresserade av oss.
– I nuläget är inte marknaden jättestor, fortsätter Sundlöv. Vi har redan från början av den här säsongen arbetat hårt för att få laget till en grupp som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. Ledarna och spelarna har slitit ihop sedan i maj, och de ska få slutföra detta. Jag tror benhårt på laget vi har, där finns det inte minsta tvivel.
Brynäs coach Niklas Czarnecki håller helt med Micke Sundlöv.
– Kan man det minsta lilla om grupp-psykologi så vet man att det händer något med gruppen när det kommer in en ny person. Det kan göra mer skada än nytta, och det kan man aldrig veta på förhand, säger Niklas Czarnecki. Vi har jobbat stenhårt med gruppen och laget hela säsongen, och att ta in en ny spelare nu är lite av en chansning.
Kommentera