Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1122321

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: ”Nu är vi i det läget alla hade hoppats på och kanske även räknat med innan säsongen, så varför allt skitkastande och hängande med gamnackarna?”

Skojar du? Tror du att det känns bättre nu när det visar sej att laget är precis så uselt som vi trodde före serien? Hur tycker du att vi borde reagera? Hångarva och säga ”Vad var det vi sa?” Du har fortfarande inte fattat nånting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Jajjen: "Tror du att det känns bättre nu när det visar sej att laget är precis så uselt som vi trodde före serien? Hur tycker du att vi borde reagera? Hångarva och säga ”Vad var det vi sa?”

Vadå "borde reagera"??
Det är ju precis det alla omogna webhatande gamnackade bebisar härinne gör: hånar allt och alla istf att stötta sitt lag.
Patetiskt att läsa...
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Förstår inte varför så många är arga på CZ?
Han gör ju precis allt han kan med den trupp han har tillgång till och tydligen hjälper inget, och vad kan det bero på?!

Jo att vissa spelare håller Elitserieklass (Widing, Jonsson, Markström, Hietanen, Dackell, Hansen osv)

Sen finns det väldigt många spelare som knappt håller AS-klass (Hermansson, Alcén, Lauritzen, Vas osv)..
Titta på en spelare som Hermansson, han gör mål lite då och då. Kan garantera att om han skulle spela i AS så skulle han vara långt ifrån en poängmaskin.

Ja vet att man inte ska titta för mycket på Hv71, LHC osv för att dom har en helt annan plånbok än Brynäs, MEN varför då inte göra det bästa av situationen och för det första scouta spelare istället för att ringa svenskar som spelat ihop med tex Wanvig och sen sparka honom?

Alla som snackar kritiskt om Sundlöv ska nog sluta tracka ner på CZ då han gör precis allt han kan med truppen han har tillgång till, samt så är det Sundlöv som sköter värvningarna till 95%.
Kommentera