Brynäs IF

713930 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1122408

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Är så oerhört trött på att läsa dina försvarstal till ledningen. Sundlöv ska vara riktigt nöjd med att han fått utstå så pass lindriga medel mot sig. jämför våra klagomål mot Aiks demonstrationer som till slut fick rit-ola att avgå. Finns inga fans i brynässkaran med sådan stake.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Gurra88: "Är så oerhört trött på att läsa dina försvarstal till ledningen. Sundlöv ska vara riktigt nöjd med att han fått utstå så pass lindriga medel mot sig. jämför våra klagomål mot Aiks demonstrationer som till slut fick rit-ola att avgå. Finns inga fans i brynässkaran med sådan stake."

Du personofierar exakt den bild jag ger av en onyanserad gapande okunnig supporter som inte verkar han nåt liv vid sidan av hockeyn.
Ditt hyllande av AIK:s läktarhuliganer och den oerhört obegåvade åsikten att vi saknar "supportrar" med den sortens stake , visar bara hur rätt jag har.
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Gurra88: "jämför våra klagomål mot Aiks demonstrationer som till slut fick rit-ola att avgå. Finns inga fans i brynässkaran med sådan stake."

Stake?
Finns inga fans i brynässkaran med sådan liten hjärna borde du ha skrivit.
Människor som beter sig som de där AIK svinen eller som Herr Palm uppe i Ö-vik vill vi inte ha i brynässkaran.Snacka om patetiska loosers. Inget att sträva fter herr Gurra88
Kommentera