Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1122604

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Peja: "Varför ska man tycka synd om Sundlöv för att han har lite pengar att röra sig med nu? Det är till stor del hans eget fel."

En mkt överdriven slutsats.
Boork togs hit av flera skäl, bl.a för att rycka upp laget men också föreningen i stort vad gäller andra saker.
Hans filosofi köptes med rätta i det läge vi befann oss i och det visade sig att han också var rätt man. Dom första 2 åren gjorde han ett riktigt bra jobb och inför fjolårets säsong tog man ett gemensamt beslut om att satsa på en bredare trupp. Dels pga skadorna vi haft tidigare pga en alltför tunn trupp men också som ett nytänk som man tyckte var värt att pröva.
I det läget, med Boorks fina jobb dom första 2 åren i åtanke, tycker iaf jag att det var fullt naturligt och logiskt att Sundlöv och Boork fick mandat av styrelsen att genomföra sina ideer kring laget.

Vill minnas att även de flesta av oss supportrar gillade upplägget med en större trupp, speciellt med tanke på dom tunna och skadekänsliga trupper vi haft tidigare.
Snacka om att kritisera ett beslut man tidigare gillat bara för att facit sen visar att det inte funkade.
Tragikomik på hög nivå.....

"Det är en alldeles för viktig och komplex post för att man ska kunna tillsätta någon på spelarmeriter."

Nubben, Mats Lindgren och Loob har också spelarmeriter.
Dom borde alltså heller inte ha tillsatts på en sån viktig och komplicerad post, eftersom dom varit spelare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Nubben, Mats Lindgren och Loobs meriter får ses ganska så mycket starkare än sundlövs meriter. Vars största uppgift i livet har varit att bli skjuten av puckar. Det handlar givetvis om kontaktnät, och där är det nog ingen tvekan om att sundlöv besitter bland de sämsta.. Funkar inte att fråga Honken varje gång om en spelare är bra eller dålig så fort det ska varvas. :P
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Mats Lindgren är väl assisterande tränare i Skellefteå. Men han har självklart ett finger med i spelet när det gäller flertalet av de framgångsrika AHL-värvningarna som Skellefteå har gjort de senaste åren. Jag menar han har riktigt bra kontakter inom Canucks organisation och det är just från deras AHL-klubb som Moran, Goren etc har anslutit...
Kommentera