Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1127027

Sv: A propósito de nada
Paddan: Köpa musik?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jämtin kunde ha dödat Sundlöv?

Eh, känns lite överdramatiskt?


"– Därför ser jag precis vad som händer. Sundlöv står där inne och säger någonting till Jämtin samtidigt som han delar ut en lätt puff. Och här pratar vi verkligen om en lätt p-u-f-f. Men Jämtin reagerar direkt och slår till honom med ett riktigt hårt slag som träffar över ögat. Så hårt att handsken flyger av.

Enligt Pettersson stannade inte Jämtin där.

– Nej, jag ser hur han höjer näven igen och är på väg att slå till Sundlöv igen, och i det läget har Sundlöv ramlat omkull. Jag handlade instinktivt och i nödvärn. Precis så kändes det. Här stod en fullt utrustad hockeyspelare på närmare två meter som precis visat vad han är kapabel till när han högg ner Widing bakifrån med klubba – och ska till att slå till igen.

– Jag fruktade det värsta för min chef och kompis som var helt försvarslös i det läget. Jag hann fram precis och träffade Jämtin på näsan med ett slag så han började blöda näsblod. Det var olyckligt och något jag ber om ursäkt för. Men står rakryggad för det jag har gjort och det här är sanningen och precis vad som har hänt. Hade inte jag gått emellan...

Mattias blir tyst en stund i berättandet innan han fortsätter...

–...ja, jag vet faktiskt inte vad som hade hänt. Han kunde ha slagit ihjäl Sundlöv.

– Om de här hänt ute på gatan, vad hade då räknats som nödvärn? Det är sånt jag funderar på."
Kommentera