Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1131696

Sv: Operation Widing
Bissett19: När väl mormor vaknat ur dvalan har väl Schweiziska klubbar mfl trissat budet till Brendl-klass.. Men det var bara ett exempel, finns massor av spelare som skulle fylla Widings målkvot med samma istid som han har fått i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Widing
Om jag får säga vad jag tycker så hoppas jag att Widing är högt prioriterad av Sundlöv. Jag vill verkligan ha kvar honom. Sticker han så har vi i stort sett inga målskyttar i laget, visst en ersättare går ju att ta in. Men hur lyckade värvningar brukar Sundlöv stå för? Försvinner Widing blir ersättaren en ung, utvecklingsbar allsvensk spelare, det är jag nästan säker på.

Försvinner han MÅSTE Sundlöv värva en spelare som går in och gör 20-25 mål direkt. Inga chansvärvningar tack. Med Brendls försvinnande och ev Widings har vi tappat spelare som tillsammans en säsong skulle kunna göra 60-70 mål. Vi måste bara ha in en sniper av klass ifall Widing försvinner, inget snack!

Och snälla, måtte han inte gå till ett annat elitserielag. Orkar inte se honom ösa in mål i SAIK, LHC eller FRÖ. Enligt någon intervju med Sundlöv jag läste för någon vecka sedan så har Widing sagt att spelar han i sverige så spelar han i Brynäs. Men sådana uttalanden kanske inte står sig när högpenningbuden börjar trilla in...
Kommentera