Brynäs IF

715144 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1131705

Sv: Operation Widing
Om jag får säga vad jag tycker så hoppas jag att Widing är högt prioriterad av Sundlöv. Jag vill verkligan ha kvar honom. Sticker han så har vi i stort sett inga målskyttar i laget, visst en ersättare går ju att ta in. Men hur lyckade värvningar brukar Sundlöv stå för? Försvinner Widing blir ersättaren en ung, utvecklingsbar allsvensk spelare, det är jag nästan säker på.

Försvinner han MÅSTE Sundlöv värva en spelare som går in och gör 20-25 mål direkt. Inga chansvärvningar tack. Med Brendls försvinnande och ev Widings har vi tappat spelare som tillsammans en säsong skulle kunna göra 60-70 mål. Vi måste bara ha in en sniper av klass ifall Widing försvinner, inget snack!

Och snälla, måtte han inte gå till ett annat elitserielag. Orkar inte se honom ösa in mål i SAIK, LHC eller FRÖ. Enligt någon intervju med Sundlöv jag läste för någon vecka sedan så har Widing sagt att spelar han i sverige så spelar han i Brynäs. Men sådana uttalanden kanske inte står sig när högpenningbuden börjar trilla in...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Widing
MarcusElving: Eller så blundar man, kniper ihop händerna hårt och väntar på att Jonsson gör 25 mål från blå genom att sänka skotten 70 cm, SuperMads Hansen dubblar målskörden igen till 25 och att Ove Molin spurtar in 30 strutar som 38-åring..

Skämt åsido, laget behöver redan med Widing i truppen minst ytterligare en målskytt av rang för att kunna ha något med topp4 att göra.

Med Widing+ "typ Somervuori" + att man får behålla stommen i laget i övrigt tror jag truppen kan vara topp4-material redan nästa år.
Kommentera

Sv: Operation Widing
Kan ingen trycka upp en fet jävla banderoll till sista hemmamatchen mot FBK. Den kan lyda "Widde, du är våran hjälte - Stanna hos oss" Det kanske får honom att inse hur mycket han betyder för oss och att vi verkligen vill ha honom kvar i klubben. Haha, kan kanske funka!
Kommentera