Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1133567

Sv: Brynäs vs Timrå
MarcusElving: Till råga på allt kan det ha varit där Widing blev skadad. Det gör ju inte saken bättre om man säger så ...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs vs Timrå
Att Rönnmark får fortsätta döma över huvud taget är ju så jävla patetiskt så det inte är sant.

Redan efter Lucia-super-fiaskot mot DIF borde det varit tack och godnatt, "nu får du göra något annat" för käre Ulf.
Han hänger inte med, han verkar se förbannat dåligt och han har NOLL spelkänsla.

Jag kan skälla och gnälla över Rådbjer, Vinnerborg och alla andra zebror som står för ojämna prestationer..

Men Rönnmark gör aldrig något i närheten av lyckat, inte ens igår när han helt enkelt slutar blåsa (precis som Lucia) bara för att han inte klarar av att kontrollera en match lyckas han med det.. Likförbannat släpper han för rena överfall och jättehakningar medan han hittar en hög med skitutvisningar där han TOTALT missuppfattar situationen. Att inte linjedomarna snackar med honom om det, tex fick en Timrå-spelare in klubban i Anderséns tröja.. För att ta sig loss börjar TIKaren slita och riva och dra, och klubban gnuggar och slår om vartannat i ansiktet på Andersen.. Linjemannen Dahmen står precis i situationen och lyckas inte övertala Rönnmark om vad som hände.

En jävla katastrof med den svenska domarkåren.. Det finns ju hyggliga domare i Allsvenskan, börja skicka upp dom i ES för helvete. Somliga håller helt uppenbart inte klassen..

Lite mer glädjande; Stort grattis till alla involverade i Brynäs IF, det nya, unga hungriga Brynäs IF har givit mig ett framtidshopp som jag inte haft på många, måånga år! Grattis!
Kommentera