Brynäs IF

715565 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1137546

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
GävleLasse: Och därmed torde scenariot med spelare som sitter nöjda med att ha klarat att gå till slutspel kunna inträffa. Vad är moroten då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Dream Team: Som jag ser det så är moroten redan utdelad och uppäten. Brynäs var klara redan vid omgång 55 och kunde själva påverka sitt öde. Jag är övertygad om att hade man verkligen kämpat så hade man kunnat slå det kraftigt decimerade FBK som besökte Tablettasken i omgång 55.

Vetsdkapen om att FBK med största sannolikhet skulle välja Brynäs om de kunde borde ha varit morot/piska nog att tända laget. Men man var nöjd med att ha kommit till slutspel. Att man sedan höll sig med klyschor som att "de har underskattat oss förut", "Vi börjar om från noll nu" och liknande saker säger det mesta. Brynäs är nöjda och kommer inte att störa FBK på vägen till semifinalen nämnvärt.

Nu kommer det säkert en massa kritik från Brynäsare för att jag ser verkligheten istället för att hoppas och tro. Givetvis blir jag överlycklig om jag har fel men jag läser vad som står och iaktar det som händer på isen. Ljuger för mig själv gör jag inte.
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Gått emot alla mina principer idag och spelat en 1a på matchen i min fyrling idag,hoppas jag får fel men säkrare spel svårt att hitta..skulle vara Edsbyn isf
Kommentera