Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1137595

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
GävleLasse: "Nu kommer det säkert en massa kritik från Brynäsare för att jag ser verkligheten istället för att hoppas och tro."

Kan man inte säga vad man tycker och tror om Brynäs på den här sidan, var ska man då göra det? Positiva vibbar ska spridas utåt. Internt måste man kunna diskutera det som är dåligt. Jag har aldrig förstått vad dom menar som säger att man är negativ när man inte är nöjd med kvalspel och att vara medias hackkycklingar. Vi är brynäsare, inte leksandsfans!

Risken är stor att spelarna och hela organisationen är nöjda med att gått till slutspel. Med all rätt. Jag påstår att det här laget aldrig hade klarat en kvalserie. Slutspelet i år ska ge Brynäs lite ekonomiskt andrum inför nästa säsong. Då jävlar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Jajjen: Man kan bara hoppas att Brynäs utvecklas i rätt riktining i fortsättningen så det inte blir et steg fram och två tillbaka som det varit den senaste tiden.

Avsaknaden av spetskompetens lyser fortfarande klarast och det är nog främst på grund av Modos katastrofsäsong som vi befinner oss i slutspel just nu.

Det jag irriterar ig mest på är insatsen i omgång 55 där man hade alla chanser att ordna till ett lättare motstånd i kvarten. En chans man inte tog och CZ gav ju en förklaring om att en viss nöjdhet hade smugit sig in i laget och därför var det svårt att vinna den sista omgången.
Kommentera

Sv: FBK-Brynäs Kvart 2 lör 7 mars 2009
Är rädd för att matchen avgörs i ett tidigt stadium idag. FBK är hur många nr som helst större än Brynäs för nuvarande. Tror på överkörning, 7-0 till FBK! Detta säger hjärnan till mig! Men om hjärtat får råda så kommer FBK att äga allt i matchen förutom slutresultatet.


Kämpa Brynäs!
Kommentera