Brynäs IF

717124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1140211

Sv: Fbk-Bif kvart 4. Flaggan i topp eller förnedring?
Enligt swehockey tar Sundström plats som ytterforward med Granström och Sandin. Silfverberg petat till fjärde. Helt fel tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fbk-Bif kvart 4. Flaggan i topp eller förnedring?
MarcusElving:

var är Granis, Sandin, Silverberg och Sundström?

Varför spelar Herman och Lauritzen?
Kommentera

Sv: Fbk-Bif kvart 4. Flaggan i topp eller förnedring?
Så.. Då var 200KR satsade ( bortkastade? ) på att Brynäs vinner i kväll. Oddset 9 ggr pengarna. Jag hoppas på att den dryga extra millen dansbandet får vid förlust i kväll kan motivera dom att förlora.
Hade jag bossat över FBK så hade jag i alla fall sagt till grabbarna att de ej behöver förta sig i kväll.

Å andra sidan såg det ut som de redan fått denna order förra matchen men vad hjälpte det då brynäs målskytte är impotent som överkokt pasta :-)

Torskar Brynäs i kväll så är det i alla fall en mer än godkänd säsong av Brynäs då nästan samtliga "experter" tippade Brynäs i kvalet men det slutade med slutspel.

Vad jag har läst så har Brynäs även varit mycket nära budgeterat pubilksnitt och 2 extra matcher i slutspelet borde ge ca 1.5 millar mer i kistan.

Om det blir torsk i kväll så är det klart trist att blivit utslagna i 4:a raka men för mig så är en säsong utan kvalspel godkänd och då de fixade slutspelet så är det en bra genomförd säsong. I alla fall med de nu rådande förutsättningarna.
Kommentera