Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1148552

Sv: Kahnberg går till Brynäs
Två kompisar till mig påstår att de såg Kahnberg käkandes lunch på Läkerol Arena lite tidigare idag. Om det är sant vet jag inte, men de var ganska säkra på sin sak!

En bra värvning i så fall tycker jag, Kahnberg är en bra hockeyspelare. Hoppas verkligen att han får en rejäl nytändning. Men värvas han som ersättare för Widing så vet jag inte om jag är säker på att Kahnberg gör uppåt 25 mål direkt? Kanske, kanske inte. Skulle gärna se Somervouri också. Det skadar ju inte att ha fler spelare än en som kan göra mål :P
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kahnberg går till Brynäs
MarcusElving: Spontant känns det ju som en ersättare rakt av för Widing.. Tror faktiskt han kan fylla luckan helt okej, kanske inte samma extrema hot vid målchanser men en MYCKET spelskickligare spelare än gode Widing är.

Däremot känns det som att lönekontot borde börja sina om det är Kahnberg som skrivit på, det har ju talats om att samma budget (kanske lite mindre) kommer gälla även nästa år och då tvivlar jag starkt på att man kan signa både Kahnberg och Widing/Somervuori/övrig ersättare.

Ingen blir gladare än jag om vi signar upp alla tre.. Illusion obv.

Följande värvningar kommer nog hålla Valdix-klass på sin höjd, snälla Sundlöv rätta mig GÄRNA!
Kommentera

Sv: Kahnberg går till Brynäs
MarcusElving: Skulle vi få Beadouin eller Somervouri utöver Kahnberg ( om vi nu får han) så är känslan rätt bra faktiskt
Kommentera

Sv: Kahnberg går till Brynäs
MarcusElving: Varför skulle dina polare ljuga?

"...som ersättare för Widing"

- Varför ta för givet att vi torskar Widing? Skulle va fint med båda två...
Kommentera

Sv: Kahnberg går till Brynäs
MarcusElving: Hoppas Kahnberg har Nordqvist med sig också
Kommentera