Brynäs IF

714931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1148888

Sv: Kahnberg går till Brynäs
Så tycker experterna
Leif Boork, före detta Brynästränare och nuvarande expert på TV4

– Hade jag varit i Michael Sundlövs kläder hade jag inte gjort den här värvningen. Jag tror att Kahnberg får lämna Frölunda för att han inte platsar där, han skulle fått svårt att fortsätta på den nivån.

– Jag har tyckt om honom som spelare och han har varit ett hot på isen med sin spetskompetens, men de senaste åren har han varit ganska blek faktiskt. Kanske kan Kahnberg få en nystart i Brynäs, men jag är väldigt tveksam. Jag tror att han blev lite mentalt knäckt efter sin misslyckade proffsutflykt. Att byta miljö kan alltid vara skönt, men jag är tveksam till om det kommer att hjälpa Kahnberg.

Niklas Czarnecki, huvudtränare i Brynäs

– För mig är det här en jättebra värvning. Vi får in en meriterad spelare som är duktig i en mot en-situationer och som kan göra något bra av en andrasituation. Han är också en bra passningsläggare. Kahnberg ska få starta i en position där han kan få utrymme att lyckas. Det här känns jättekul.

Petter Rönnquist, före detta målvakt och nuvarande expert på Canal Plus

– Jag tror att det här är det bästa som kunde hända Kahnberg. Utvecklingsmässigt har han fastnat totalt i Frölunda de senaste två åren. Han har inte spelat med samma pondus och inte vågat utmana på samma sätt som tidigare. I grund och botten är det en vass forward och kanske kan han bygga upp ett stukat självförtroende hos Czarnecki i Brynäs.
Kommentera