Brynäs IF

715352 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1150462

Sv: Silly Season 09/10
Peja: Ja, Engwall ska tydligen ha skickat ut följande mail till alla sponsorer. I alla fall om man ska tro på signaturen "Erik" på Svenska fans silly season sida. Det låter faktiskt troligt tycker jag..

Micke Sundlöv, Niclas Czarnecki och övriga lagansvariga för Brynäs jobbar för fullt med att göra klart truppen för nästa säsong. Kontinuitet är något som är väldigt viktigt i vårt lagbygge och det känns riktigt bra att merparten av spelarna som vi önskar ha kvar börjar bli klara. I fredags blev Ove Molin klar för ytterligare en säsong. Stephen Dixon och Peter Norlander är väldigt nära och så gott som klara, men inget är dock helt klart förrän deras underskrift finns på kontrakt. Önskemålet är även att förstärka laget med två anfallare med spetskompetens. I veckan gjorde Micke klart med Magnus Kahnberg, vilket känns mycket spännande. Förhandlingar pågår även med ytterligare en mycket etablerad anfallare som är landslagsmässig, målskytt och har den spetskompetens vi önskar i anfallszon och powerplay. Förhandlingarna är väldigt långt gångna och nära. MEN… Brynäs ekonomi är fortsatt tuff och vi kan och tänker inte äventyra vår ekonomi genom att chansa att vi kanske klarar av att finansiera ytterligare en spetsspelare! För att kunna avsluta denna förhandling hoppas vi att vi tillsammans med våra samarbetspartners kan hitta en finansieringslösning. Vi har därför skapat Brynäs ”Värvarpott”, se nedan, och vi hoppas att flertalet av våra samarbetspartners skall finna det intressant att vara med i ”värvarpotten”. Viktigt att poängtera till er att ”Värvarpotten” är vårt arbetsnamn, för att tydligt beskriva för er vad det handlar om. I all reklam som vi erbjuder er som går med i ”värvarpotten” (se nedan) kommer vi att vara tydliga att det är reklam i samband med ny/nya spelare i Brynäs. På faktura kommer det att stå Reklam ny spelare och INTE ”värvarpott”. Det kan väl knappast vara ett hemligt brev eftersom så många har fått det, så jag delar medc mig detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
MarcusElving: Det där stämmer nog väldigt bra! De pratade något om en sådan där "värvarpott" på sista frukostmötet innan slutspelet började.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
MarcusElving: Dessutom är det kännetecknande för folk inom Brynäs organisation att de inte kan stava rätt på Nolanders namn.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
MarcusElving: Ja jag tror inte att någon skulle orka skriva ihop det där bara för att jävlas.
Kommentera