Brynäs IF

713714 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1156652

Sv: Brynäsfrågan!
rackham: Nu ska TompaP vara lite bakåtsträvare. Visst, dina idéer är kanske inte så dum men, och det är här jag tycker man måste börja, hur många matcher under föregående säsong var LA fullsatt? Inte många är nog en överdrift. Därför bör det ordnas kringarrangemang som lockar folk, typ hockeyfesten. Rabatt på Brynäströja efter visst antal köpta biljetter osv. Finns säkert många kreativa förslag i den riktningen. Min poäng är att man måste börja med att hitta sätt att få folk att fylla upp läktarna en vanlig seriematch då det borde gå att lösa med mindre kostnad än om man ska försöka sig på jippon med NHL-lag eller Utomhusspel, vilket jag betvivlar det finns något intresse för i Gävle när man inte ens kan fylla läkerolen.
Dessutom tror jag sponsorerna skulle tycka det vore häftigare med en full LA åtminstone hälften av säsongen än en gång under en jippomatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsfrågan!
tompap71:

Håller med... och inte ens på det området finns kraften och/eller idéerna.

Har du sett nån...? = )


Men är det nåt som säger att man inte kan jobba på två fronter...
Kommentera

Sv: Brynäsfrågan!
tompap71: Och sedan är det ju de facto så att det är till stor del upp till oss som publik i LA att få Brynäs ekonomi och därmed laget i klass med de stora.
Kommentera