Brynäs IF

713678 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1156699

Sv: Brynäsfrågan!
tompap71:

Om 6000 går dit och gnäller och samtidigt betalar för det så vad spelar det för roll...?
Det är bara att se till att skapa en gnällupplevelse så att 2000 till väljer att betala för att gnälla... = )

Men jag tycker det är smartare att välja att förhålla sig till publiken som kunnig och krävande och skapa en upplevelse efter det.

Jag tycker att Gavlerinken och upplevelsen som bjuds är på en för låg nivå för att möta de höga kraven.

Där har du orsaken till gnället.
Höj nivån på upplevelsen (flera delar där såklart) och slipp gnället...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsfrågan!
rackham: "Men jag tycker det är smartare att välja att förhålla sig till publiken som kunnig och krävande och skapa en upplevelse efter det.

Jag tycker att Gavlerinken och upplevelsen som bjuds är på en för låg nivå för att möta de höga kraven.

Där har du orsaken till gnället."

Att upplevelsen bör förbättras är vi ense om, att publiken är krävande råder heller inget tvivel om men kunnigheten kan diskuteras. Jag har ett flertal gånger varit ner och sett mycket fin hockey spelas men ändå hört kritik runt om mig på läktaren.

I dessa gnällspikars ögon räcker det inte, som jag tolkat det av kommentarer som getts, att Brynäs spelar bra och vinner, eller åtminstone tar poäng mot övermäktigt motstånd, man måste dessutom göra det snyggt, felfritt och helst i utklassningsstil.
Kommentera

Sv: Brynäsfrågan!
rackham: Hur höja nivån på upplevelsen om organisationen inte har potens att skaffa fram ekonomin? Låter som ett omöjligt uppdrag. För jag antar att ingen del av den ökade upplevesen är gratis?

Lindström är säkert bitter. Ödmjuk däremot? Njae.

"Om man jämför min karriär med exempelvis Börje Salming som nog hade ungefär 16 år i NHL var han var aldrig i närheten. Han blev riktigt stor i Toronto och de hade ett bra lag men fick aldrig riktigt till det. Han hade otur, och jag hade lite mer tur, säger Willy Lindström."
Kommentera