Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1156991

Sv: Brynäsfrågan!
tompap71: "Jag kan hålla med dig om att jämföra forna tiders hockey med dagens inte funkar, men att kalla Willy okunnig, nej då är du ute och cyklar ordentligt."

Nu var det inte hans konkreta hockeykunskaper eller ens hans syn på dagens hockey jag sågade, utan hans i mitt tycke okunskap när han jämför gårdagens hockey med dagens och påstår att det var bättre förr.
Sen må han vara hur kunnig och meriterad som helst.
Ngt som gör hans slutsatsdragande än mer obegripligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsfrågan!
Ska Brynäs någonsin kunna passera kvartsfinalen så måste de placera sig som lägst som sexa i tabellen men helst topp fyra , ettan och tvåan är ju i stort sätt alltid för svåra för sjuan resp. åttan. För att en semi ens ska kännas trolig så bör Bryäs placera sig topp fyra vilket ligger en bra bit in i framtiden.
Fbk, Lhc, Frölunda och HV71 mäktar vi knappast med i bäst av sju hur vi än vänder och vrider på det.

Målet för nästa säsong måste bli att komma topp sex sedan måste på något sätt drakarna utmanas längre fram och först då kommer intreset att ligga på topp i Gävle.

Framgångsreceptet stavas juniorverksamhet det är jag övertygad om, satsningen har redan börjat bära frukt och framtiden ser ljus ut tror jag men på kort sikt så får vi nog nöja oss med att slåss om slutspelsplatserna.

Brynäs IF, hockeyns vagina. (dvs. input ger output)
Kommentera