Brynäs IF

716132 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1187057

Sv: Kudroc
Huge: Du bestämmer dig för att tycka en sak, sen så trots att ljuset går upp så kör du på din bana.. märkligt.. De har sju oerhört kompetenta backar, 3 mycket skickliga defensiva backar, felet ligger inte där utan i Ulf Dahlén han är inte den kompetens. Vad Boork säger ger jag inte ett skit för. Samma Boork som vill köra 5 kedjor med rotation, samma Boork som tycker Forsberg ska lägga av trots att när han är med så är han bäst i hela elitserien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Gurra88: Tycker att du motsäger dig själv förutom att du är är okunnig och dessutom blandar ihop saker och ting som inte har med varandra att göra.
För att ta det sistnämnda först:
Boork må ha sina egna idéer om ex rotation och sin egen åsikt om Foppa men vad har det med hans roll som tränare att göra i det här fallet?
Boork är en erfaren och duktig tränare som lätt ser hur andra lag är uppbyggda, hur dom vill spela och framförallt om dom verkligen lyckas genomföra den spelidé man har.
Så därför tror jag nog att Boork är mkt kompetent att göra en korrekt analys över vad som är felet i Frölunda.
Och observera att han inte har så mkt att säga om Dahlens roll i det hela, ngt som DU tvärtemot anser vara huvudproblemet.
Och i det fallet motsäger du dig själv.
Först påstår du att det är laget som gått trögt och att man måste ge laget lite mer tid och att spelet kommer vad det lider, liksom det gjort tidigare år.
Hur rimmer snacket om att ha tålamod och ge laget mer tid med åsikten att man borde byta tränare efter 8 matcher?
Märkligt resonemang, på min ära.

Sen är det lite roligt att du är beredd att ändra åsikt om Wesley kan komma med uppgifter som styrker hans påståenden om att Kudroc kommer att hamna i Frölunda.
Vad var det ett sånt agerande kallades nu igen?
Kappvändande?
Kommentera

Sv: Kudroc
Gurra88: Det är ingen snack om saken, Frölunda saknar riktigt stabila defensiva pjäser. Du kan med all rätt dissa Dahlén. Men behovet av riktigt pålitliga defensiva backar kommer att kvarstå även fast Dahlén skulle få lämna över polotröjan och kavajen till en annan tränare.
Så lyssna på mig....Kudroc kommer att hamna där till slut.
Kommentera