Brynäs IF

715610 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1189208

Sv: Färjestads BK - Brynäs IF 17/10 2009
rackham: Jävla dator man har..
Jag hade skrivit ett långt och fint inlägg ang Sandin och Alcén.
Drar ner svaret och samman fattar det:
Båda hade mycket speltid och förtroende i J18-20, något som inte dom fått i A-laget fullt ut.

Alcéns förra år vart förstört av skada till stor del, hans hanled var paj. Ifs så åker man inte skriskor med hanleden men den används en del ivf.
Idag när han spelar i Rbk så får han mycket speltid och förtroende i alla spelformer. Vad jag sett av han i år så har han växt till sig till en Es spelare.

Sandin har problem med ett knä, samma som han skadade i J20, den skadan slog han upp i Lysekil på för sessen igen. Kommer att opereras efter sessen om inget allvarligare sker med skadan.
Sen har han vart krasslig dom senaste två matcherna, mot Fbk testa dom men det gick inte. Det förklarar kanske varför han har sett loj ut i dom.

Spelet i J18-20 är mera desperations hockey som passar dom bättre se bara på Rödin å Jacke. Tar fart och går på mål i alla lägen. Dom bästa matcheran dom har gjort har ju varit dom med högt pucktempo och speltempo, som mot Luleå och Hv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Brynäs IF 17/10 2009
Lindström: Personligen skulle jag gärna se att man särar på Silfverberg och Rödin. Varför ska de egentligen spela i samma kedja i A-laget bara därför att de är juniorer? Rödin hade ju bra samspel med främst Thegel i de J20-matcher som jag såg, medan Silfverberg och t.ex Dackell verkar ha bra "understanding", som man säger i NA. Men som vanligt ska Brynäs bunta ihop alla juniorer i samma kedja.
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Brynäs IF 17/10 2009
Thegel har trots allt 8 poäng, 4 + 4. I allsvenskan visseligen. Men jag tycker det är intressant. Och han hade nog bra gärna velat visa att han duger. Ta hem honom och skicka iväg Sandin på utlåning
Kommentera