Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199793

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Huss: Ser bra ut tycker jag! Silfver ska flyttas upp nu också när han har hittat flytet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
De 3 poängen är givetvis viktigast. Men ska man försöka bedöma hur resten av säsongen kommer att se ut så gör bl.a. matchen igår att man är orolig. Båda matcherna efter uppehållet, mot två av de sämre lagen, har sett usla ut spelmässigt och hela säsongen sammantaget har laget sett ut som förra: försiktigt, defensivt och rent trist emellanåt. Men visst, kan vi ta oss till slutspel med spelet från igår, så ok.

Sen finns ju också den kommersiella biten. Vad betyder det för publik- och medieintresset, och därmed för ekonomin, om Brynäs inte kan bjuda på mer, särskilt vid hemmamatch.

Jag kan inte fatta att Brynäs med lirare som Kahnberg, Somervouri, Dackell (i den form han hade före sjukdomen) och Nordquist inte ens tycks försöka spela offensivt. Särskilt när man har seriens bästa målis som kan rädda en och annan indianare.

Brynäs måste förbereda sej för ett liv utan Markström nästa säsong. Till dess är det ju bra om vi kan spela en del av matcherna i anfallszon också. Var hade Brynäs varit i år med en halvbra målis, dvs. det vi kanske har nästa år?
Kommentera