Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199813

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
mattiaskarlgren:" Sen kan det diskuteras i dagens Brynäs vilka andra spelare som är bättre än honom framåt och jag håller nog mella 5 och 7 spelare före honom."

Jag är med tveksam till Dackell i en förstakedja, men än mer tveksam till lauritzen i en andra..

Vore kul att höra vilka 5-7 spelare som du sätter framför Dackell i dagens Brynäs..?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Gurra88: Jaa du, i dagsläget håller jag tex dessa herrar före Dackell (som offensiv kraft).
Somervuori, Kahnberg, Dixon, Nordqvist, Silfverberg och sen till viss del Lauritzen och Sandin.

Eero skapar chanser framåt i nästan varje byte han är inne. Kahnberg vet alla vad han kan om han skulle få chansen ihop med en passningsskicklig center och en annan bra spelare, varför slarva bort detta då? Dixon och Nordqvist är våra två bästa offensiva centrar där framförallt Noqdqvist har visat ett par ljusglimtar i dom två första matcherna han har lirat. Tänk då på att han ej lirat sedan i Januari!
Silfverberg visade tex igår att han kan göra mål. Han jobbar och sliter varje byte och han tillsammans med Sandin skapar en del framåt.
Lauritzen är den i laget som har överlägset bäst teknik. Han har ju gudabenådad teknik. Synd bara att han oftast tar dom sämsta besluten, tex igår när han står och laddar för slagskott, väljer istället att spela en idiotpass till backen för att sedan trippa Pääjärvi och få en tvåa. Men samtidigt så skapar han en del framåt.

Dessa håller jag som ett farligare offensivt vapen än Dackell i dagsläget för Dacke skapar tyvärr ingenting framåt som det ser ut just nu!
Kommentera