Brynäs IF

714143 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199869

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

Huss: Det första man måste tänka på när det gäller Dackell. Står han för den ishockey vi vill spela? Att ha en kapten som alltid backar hem och försvarar skickar helt enkelt fel signaler. Skall man ha en krigarinställning så tycker jag att man skall ge kaptensrollen till Sunken. HAn gör väldigt sällan en dålig match. Det är en krigare.

Vill man ha mer offensiv och tryck framåt så får man väl ge kaptensrollen til någon av de offensiva killarna. Somervuori kanske?

NU ssöööör vi kupbar!!!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

GävleLasse:  Sunken är inget dåligt förslag på kapten men nu är det nog så att spelarna själva tillsammans med ledarna har rätt så bra koll på vem som bör vara kapten. Det är inget jobb man delar ut till den som kan åka fort och jobba hårt. Ligger mer än det bakom, ex att kunna leda laget i båset och utanför isen i övrigt.

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
Roligt med vinst, och vilken målorgie sedan!

För övrigt så fortsätter det korrupta, intrigerande, ryggdunkande och lismande hockeysverige i vanlig ordning:

- Klubbar som fostrar egna talanger och tar upp dom till A-laget, straffas genom att de spelarna tas ut till JVM som går samtidigt som Elitserien pågår.
- Spelare som är hetare än hetast, och har långt bättre stats än andra tas inte ut till Tre Kronor, för de är inte kända eller gamla nog.

Jag har sagt det för ett år sedan, och säger det igen:

Mormor! Vägra släppa Markan till JVM!
Kommentera