Brynäs IF

715572 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1205700

Sv: FBK-BIF 091123

Huge:"Och även om just DU inte kan presenetera några konkreta bevis så räcker det med att läsa dina inlägg härinne."

Nu är vi där igen... nu kräver du alltså bevis. Men hur vore det om du själv producerat något som styker dina teser.

"Jag bara VET att du och vi andra härinne har minimal eller ingen utbildning alls vad gäller tränande av ett hockeylag på elitnivå."

Jag tycker att du får ta och lugna dig en smula när det gäller dina epitet och hur du försöker förlöjliga andra skribenter här. Exakt VAD gör dig mer kvalificerad till analyer än andra? Du har enligt egen utsago ingen erfarenhet alls av tränarrollen.

Exakt VAD ger dig rätt i dina analyser? Om du är samma kålsupare som oss andra så har du ju knappast kunskaper nog att varken hissa eller dissa ett inlägg. Allt du har att gå på är åsikterna och Här inne kommer jag inte att tillåta hur mycket som helst när det gäller att sätta epitet på andra bara för att de har en annan åsikt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: FBK-BIF 091123

GävleLasse: "Exakt VAD ger dig rätt i dina analyser? Om du är samma kålsupare som oss andra så har du ju knappast kunskaper nog att varken hissa eller dissa ett inlägg. Allt du har att gå på är åsikterna och Här inne kommer jag inte att tillåta hur mycket som helst när det gäller att sätta epitet på andra bara för att de har en annan åsikt."

Ånyo ett förvånande inlägg från din sida.
Intressant att du vänder dig just till mig och inte till nån annan.
De "epitet" jag ev har satt på andra härinne är såvitt jag vet inte mer allvarliga och förlöjligande än de förlöjligande epitet som många satt på mig och spelare/ledare.
Så du kan väl isf precisera lite mer exakt vad du menar, gärna med nåt exempel.


När har jag påstått att mina okvalificerade analyser är dom rätta?
Jag presenterar mina analyser som vilken annan läktarcoach som helst och så får andra ta ställning till dom och svara eller ignorera dom. Allt det här kallas att ha en diskussion där olika åsikter får komma fram, om du inte visste det.

Kommentera

Sv: FBK-BIF 091123

Läck in, annars samma lag sen sist...

Kommentera