Brynäs IF

713662 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1209003

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126
I övrigt tar jag tillbaka allt jag sa om Kokko..Han visar hjärta..Gillar honom.
Däremot besviken på Granström som mest verkar längta tillbaka till polarna i mora.. Visa noll känsla och karaktär.. Blir ju inte ens glad när det bli mål.. Inte den granström man är van att se. tråkigt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126
Gurra88:

Man börjar undra vad det är för fel med Granström. Spelar han skadad? Hänt nått privat? Problem med tränaren?

Andersén vet vi är axelskadad och spelar på smärtstillande så honom ska man egentligen bara hylla som är med på isen. Lika Sandin har varit blek men han har väl problem med knät och handleden?

Sunken, Kokko, Molin, Eero och Dixon får mina plus idag. Sundström ett halvt plus för att han iaf försöker i sin skitkedja.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126
Vet inte om jag beh skriva det eg men..Kahnberg är slut!!! Det räcker att höra att fanskapet satt utvisad då DIF gjorde mål, inte nog med det, han bidrar inte med några mål själv..Kicka KICKA KICKA!!! I övrigt en ganska väntad förlust ikväll. Ett litet hopp hade man ju då vi tom ledde matchen men..Förresten har jag sagt länge att jag inte tror på min hackkyckling Kahnberg!

Nej det är väl bara att konstatera.."Trötta" Brynäs" som nån skrev i sportbladet, som inte ens FBK kunde spöa näst senast...Kommer att få kämpa livet ur sig för att undvika KS! Så eftersom ingen i stort sett kämpar livet ur sig, så blir det förmodligen KS igen...Det är känslan jag har just nu..
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126
Huges matchrapport.
Kommentera