Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1209020

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126
Vet inte om jag beh skriva det eg men..Kahnberg är slut!!! Det räcker att höra att fanskapet satt utvisad då DIF gjorde mål, inte nog med det, han bidrar inte med några mål själv..Kicka KICKA KICKA!!! I övrigt en ganska väntad förlust ikväll. Ett litet hopp hade man ju då vi tom ledde matchen men..Förresten har jag sagt länge att jag inte tror på min hackkyckling Kahnberg!

Nej det är väl bara att konstatera.."Trötta" Brynäs" som nån skrev i sportbladet, som inte ens FBK kunde spöa näst senast...Kommer att få kämpa livet ur sig för att undvika KS! Så eftersom ingen i stort sett kämpar livet ur sig, så blir det förmodligen KS igen...Det är känslan jag har just nu..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126
Klart som fan man tröttnar vem vill se Zeb utan picka och kuse BIF 2009 står inte för den hockeyn jag vill se och säkert inte heller den hockey många av er andra här inne vill se! Jag är trött.på försvarstal nu.

Full fart framåt !
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 091126

andreasknox: KLart att det blir KS.. hela Cz's gamplanbygger ju på att det är två lag som skall ha en katastrofsäsong och på så vis få Brynäs att undvika KS.

Cz' saknar kunskap att möblera om i laget
Cz saknar kunskap att matcha rätt folk mot rätt motsåndare
Cz saknar kunskap att vända en matchbild
Cz saknar kunskap...

Det är för många som spelar på gamla meriter, det är på tok för få som skapar några nya meriter.

Kommentera