Brynäs IF

717535 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1209205

Sv: A propósito de nada

70 Rodrigues: Vi ligger på en placering som INGEN normalt funtad brynäsare borde anse vara speciellt usel eller iaf otänkbar. Det är stenhårt i tabellen och inte ens alla "topplag" går som förväntat.
Knappt halva serien är spelad och jag är inte speciellt förvånad över vårt läge. Många skulle förmodligen må mkt bättre om man från start taggat ner förväntningarna och dom överdrivna förhoppningarna, även om jag vet att det som supporter ibland kan vara svårt.
Resten av säsongen kommer sannolikt att bli lika stenhårt jämn, det gäller bara att inse fakta om man inte redan gjort det.
Att börja sparka tränare mitt i säsongen utan nån som helst anledning kommenterar jag inte ens, så pass korkat är det förslaget.
Finns inga solklara förklaringar till varför det inte gått bättre än vad många trott och hoppats på. En kanske är så enkel som att den berömda Boorkska filten har dragits upp lite för snabbt och lite för långt, så att fötterna blottas och att vi här tappat en del poäng, i ivern att försöka spela offensivt. Tror absolut att det ligger en del i det resonemanget, utan att lägga några värderingar på försöket i sig, sas.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Dt spelar väl för fan ingen roll om DU inte är förvånad över den nuvarande placeringen, spelet, underhållningen eller vad fan som helst. När fan blev du nån typ av måttstock på vad som är bra etc?

Brynäs hade en uttalad målsättning, att ta sig till semi, spela mer offensivt och dessutom en vision att leda svensk hockeys utveckling. INGET av dessa kriterier är man ens i närheten av. Man gnäller som bäbisar för att folk inte kommer på matcherna, men rannsakar fan inte sig själva VARFÖR dom inte kommer, åtminstonde säger man inget om det i pressen. Om klubben hade lite förbannad stake så hade man sparkat CZ åt helvete, sagt åt lagbyggaren nr 1, mormor, att han kan börja se sig om efter nytt jobb till våren.

Det går inte att lura folk hur länge som helst, inte sponsorer heller för den delen!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Att börja sparka tränare mitt i säsongen utan nån som helst anledning kommenterar jag inte ens, så pass korkat är det förslaget."

Så du tycker att NC gör sitt jobb och får ut max av sina spelare?
Kommentera