Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1212385

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK den 3/12

GävleLasse: "Tänk vad lätt det går när man spelar ishockey i 60 minuter..."

Tycker du inte att det snacket är att göra det lite väl enkelt för sig?
Vi spelade hockey i ca 45 minuter igår, som det kändes. Ok, vi får 1-0 turligt men sen är det dom som i stort sett äger första perioden och där kunde matchen mkt väl fått ett helt annat förlopp. Skillnaden mot många andra matcher är att vi får utdelning i rätt lägen och sen fullföljer matchen på ett bra sätt. Det kändes trots allt inte riktigt säkert förrän vi gör 3-0.
Det förtar dock inte vår egen insats som var mkt bra över hela linjen.
Vill bara visa på hur små marginalerna är och att flera förlust- eller kryssmatcher lika gärna hade kunnat gå åt andra hållet om marginalerna hade varit med oss även där, liksom dom var igår.
Isf kanske gårdagens vinst var ett "bevis" på att man till sist får marginalerna med sig efter en längre tids motstuds, mer än att vinsten var en belöning för att vi ex spelade bra från start igår. Vi har ju faktiskt spelat betydligt bättre i matchinledningarna många gånger tidigare utan att få vinna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK den 3/12

Huge:Rätt intressant att man kan läsa i aftonbladet om att den "nya" PP uppställningen inte var planerad utan man fick göra om i all hast när Molin blev magsjuk och Granis skridsko pajade...

Mer tur/tillfälligheter än bra coaching med andra ord.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK den 3/12

Huge:Sen är det  en sak som jag tycker är extra viktig att ta med sig från igår. Man slutade inte att spela hockey och backade hem och spelade på resultat. inför tredje perioden igår så var jag jättenervös att man skulle backa hem och åka på ett mål i arslet direkt sedan skulle perioden bli en lång pers.

Men äntligen ÄNTLIGEN så fortsatte man att trampa med hög forchecking.

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK den 3/12

Huge:Men det är fortfarande en fråga om att SPELA hockey. För mig är inte stå och böka med pucken o hörnen i offensiv zon hockey, precis lika lite som att slå sarg ut från egen zon.

Nej det var en scenförändring på anfallen. Det var ETT mål som var ett "Brynäsmål" 2-0 Men det var många mål igår som inte var vidare "Brynäska" utan mer viljemål.

precis SÅ spelar man hockey :)

Bara för att röra upp ditt rosa skimmer så vill jag nu påstå att det är BARA på grund av att Herman fick sparken. Nu slapp de honom ;)

Kommentera