Brynäs IF

714414 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1218771

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
tompap71: "Sista slantarna på Nordan? Hur kan du hävda det när de pengar han kostade låg utanför budget?"

Ja varför tror du man tiggde ihop pengarna via fans/sponsorer? Å varför grinar mormor om att det inte finns några pengar att värva en klass back för? Tror du Nordan spelar gratis i år eller vad?


"Så backjakten är bara skitsnack? Kontraktsförslaget till Suhonen var alltså också bara skitsnack?"

Kan man inte komma med ett BRA erbjudande så kommer INGEN back, tror du finnen hade spelat för samma lön som Kudden gjorde?

"Och jag tror nog Lasse J:s lön räcker mer än till korv o läsk."

Lasses 250" i månaden lags på Kokko som fick bra betalt med all rätt, inga 250" men bra kan ja tro. Så dom dras ju med Kokkos lön nu ivf iom att F-kassan bara max betalar ut 26" detta finns ju dokumenterat tidigare här av mormor.

Kan väl säga att vi saknar ganska många backar va? För vad jag vet så e Sundström inte de..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Lindström: Till att börja med, mormor grinar varje gång värvning kommer på tal, var ju lika innan Kokko plockades in också. Å så dum att jag tror Nordan spelar gratis är jag inte, däremot kostar han Brynäs mycket mindre än du tycks tro.


"Kan man inte komma med ett BRA erbjudande så kommer INGEN back, tror du finnen hade spelat för samma lön som Kudden gjorde?"

Med tanke på att lönerna i Finland ligger väsentligt mycket lägre än i Sverige, i vissa fall under 50% så tror jag nog att förslaget var hyfsat, vad jag förstår valde Suhonen att stanna i Finland av privata orsaker. Javisst, ge han ett förslag som innebär STORA pengar så kommer han nog, men det måste ju finnas någon slags realism i det hela också, är det verkligen värt att lägga ut dyra pengar för en legosoldat? Knappast.

Försäkringskassan betalar ut 26´ ja, men sedan finns tilläggsförsäkringar för vissa som gör att Brynäs slipper betala överskjutande efter en månad, 75% av spelarna i laget har den och det vore mycket märkligt om man inte har tagit ut en sådan försäkring på en förstaback.
Kommentera