Brynäs IF

714566 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1219195

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Partyjack: Måste säga att NC gjort det riktigt bra. Juniorer har matchats in och resultaten har kommit, visst kan man ha lite synpunkter här och där men Brynäs har tagit så pass många poäng att det knappast med trovärdighet går att klaga speciellt mycket på resultaten.
Den största gåtan är Hermansson och hans förlängda kontrakt när han var bänkad i slutet på förra säsongen och hans avsked denna säsong, hur tänkte Sundlöv och NC där?

En spelare som Rödin har varit frejdig när han spelat men han saknar rutin (defensiven!) och det får han både i Mora och i J-landslaget och snart är han förhoppningsvis redo att ta en tröja. Hans problem är defensiven och där behövs rutin. Jag tror som vissa andra att utlåningen var ett genidrag.

När det gäller backsidan så har otur grinat oss i ansiktet för visst var Jonsson het innan han blev skadad? Mycket av det offensiva spelet försvann efter att han blev skadad.
Kudroc sedan var ju ett riktigt fynd men tyvärr visade det sig, precis som jag förutspådde att det var vansinne att skriva ett kontrakt som gav honom rätten att lämna omgående vid annat erbjudande. Klantigt av Sundlöv där.
Kokko sedan var ännu ett fynd av Sundlöv som pajade fortare än man han säga succé. Fina backfynd av Sundlöv där men man måste gå in i säsongen med en bredare backbesättning, skador kommer ju alltid har historien visat. Ris och ros til Sundlöv alltså.

Läck och Aero är mycket bra nyförvärv, Nordqvist blir bättre och bättre och Kahnberg börjar gå från flopp till åtminstånde ok.

Skulle vara mycket skönt att få knäppa Modo på näsan ikväll och få fira nyår utan magsår, chansen finns definitivt om Brynäs bara orkar stå upp i Swedbank Arena (vore härligt om Brynäs kunde vinna den sista matchen någonsin i där) och inte bli allt för tillbakapressade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12

arnio:Ironiskt nog så är det just Rödin och Silfverberg som jobbat hem mest i backcheckingen under JVM. De har ju till och med fått mycket beröm för just detta av Wikegård och Renberg.

Visst handlar det om att spela det bästa laget och själva laguttagningarna spelar inte så stor roll, där tar Cz ut det lag som han tror är bäst. Problemet ligger i matchningen av laget. Där tycker jag att han har varit för "tålmodig".

Om nu Cz har en så bra koll på laget. Varför har han inte spelat t ex Sundström som pointman i PP. Han har ett bra skott och jag tycker att han skött backspelet med bravur under de matcher han vickat som back.

Två av fyra kommande matcher är tokviktiga. Båda mot Modo. HV borta och LHC hemma tror jag blir för svåra därför är matcherna mot Modo SÅ viktiga.

Kommentera