Brynäs IF

714499 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1219194

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Huss: "Om NC fortsätter att vägra spela juniorerna är det tjänstefel"

Berätta gärna för mig senaste säsongen som så många juniorer fick så mkt istid?

Man kan för fan inte spela juniorer bara för att det är juniorer.
Efter lite mer än halvtid av serien har NC hållt uppe en 7e plats med detta materialet och skadeproblem, det är då iaf inte alls under mina förväntningar.

Om du sen tänker efter två sekunder så inser du att vi typ aldrig har haft så här mkt istid på våra juniorer..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Partyjack: Beror väl på relationen mellan antal juniorer i spelatruppen i förhållande till antal seniorer. Klart som sjutton att Markan får speltid.
Bertilsson får speltid pga att han är elitseriemässig (och uttalad ordinarie back innan säsongen startade), Löf pga alla backskador.
Silfverberg har efterhand fått mer speltid, men i övrigt då?
Rödin? Thegel? Järnkrok? Wännström? Rohdin? Hur skall de kunna lära sig om de inte får ta ansvaret? Det måste vara ok att få begå misstag, även om man är junior.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Partyjack: Måste säga att NC gjort det riktigt bra. Juniorer har matchats in och resultaten har kommit, visst kan man ha lite synpunkter här och där men Brynäs har tagit så pass många poäng att det knappast med trovärdighet går att klaga speciellt mycket på resultaten.
Den största gåtan är Hermansson och hans förlängda kontrakt när han var bänkad i slutet på förra säsongen och hans avsked denna säsong, hur tänkte Sundlöv och NC där?

En spelare som Rödin har varit frejdig när han spelat men han saknar rutin (defensiven!) och det får han både i Mora och i J-landslaget och snart är han förhoppningsvis redo att ta en tröja. Hans problem är defensiven och där behövs rutin. Jag tror som vissa andra att utlåningen var ett genidrag.

När det gäller backsidan så har otur grinat oss i ansiktet för visst var Jonsson het innan han blev skadad? Mycket av det offensiva spelet försvann efter att han blev skadad.
Kudroc sedan var ju ett riktigt fynd men tyvärr visade det sig, precis som jag förutspådde att det var vansinne att skriva ett kontrakt som gav honom rätten att lämna omgående vid annat erbjudande. Klantigt av Sundlöv där.
Kokko sedan var ännu ett fynd av Sundlöv som pajade fortare än man han säga succé. Fina backfynd av Sundlöv där men man måste gå in i säsongen med en bredare backbesättning, skador kommer ju alltid har historien visat. Ris och ros til Sundlöv alltså.

Läck och Aero är mycket bra nyförvärv, Nordqvist blir bättre och bättre och Kahnberg börjar gå från flopp till åtminstånde ok.

Skulle vara mycket skönt att få knäppa Modo på näsan ikväll och få fira nyår utan magsår, chansen finns definitivt om Brynäs bara orkar stå upp i Swedbank Arena (vore härligt om Brynäs kunde vinna den sista matchen någonsin i där) och inte bli allt för tillbakapressade.
Kommentera