Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1225774

Sv: Frölunda - BIF
rackham:
Så klart kan man hitta ersättningsspelare när skadorna dyker upp men det jag bl.a. menar är att vi har bättre koll på våra egna juniorer och dessutom kan betrakta dom som " våra " även när dom representerar andra lag. Vissa årgångar kanske det är svårt att hitta tillräcklig kompetens i jun-laget men det är nog ändå bäst på lite längre sikt.

Jag tycker dessutom att det är positivt rent sportsligt att se Brynäsjuniorer ligga bra till i sina serier.
Tyvärr är det ju en annan sida av problemet att det inte alltid handlar om sportsliga resonemang när pengarna styr så mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - BIF

Tväst:

Koll har man även om de tränar och spelar på en utvecklingsplats. Jag vet inte om stämpeln "våran" är så mycket värd i dagens krassa värld, men så länge de ingår i Brynässystemet vare sig de spelar i J18 eller är utlånade för utbildning till seniorspelare (och kanske tom "over there") är de ju tillgängliga för spel i A-truppen förr eller senare.

Visst är det roligare om man ligger högt uppe i serierna, men hellre bra utbildade spelare än högt upp i serien, förutom i ES då... där råder fan i mig det omvända förhållandet... = )

64Waern ställer också en intressant fråga. De utlånade spelarna. Wännström och Rhodin rankas före Thegel...? 

Kommentera

Sv: Frölunda - BIF
Tväst:
Varför plockar man inte hem utlånade spelare kan man ju undra när vi har så mycket folk borta...Vi har ju Henrik Thegel i Sundsvall
Kommentera