Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1227343

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Gurra88: Jag håller med Hardy Nilsson när han säger att han inte gillar en spelfilosofi som går ut på att spela på motståndarnas misstag.

Å se på Djurgården; De har ett i stort sett lika mediokert lag som Brynäs, men det funkar ändå att spela en roligare ishockey - å fler poäng har de också!

Men okej då; Brynäs har för vana att spela i Kvalserien. Därför är det bra att undvika den, men nästa säsong MÅSTE man ha ett lag (spelarmaterial) och en tränare som spelar/förespråkar en roligare hockey - annars är snart hockeyn stendöd i Gävle. Vi ska dock komma ihåg att vi tar guld inom 2-4 år!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1

Anders Berg: " men nästa säsong MÅSTE man ha ett lag (spelarmaterial) och en tränare som spelar/förespråkar en roligare hockey"

Sundlöv och CZ ska förhandla om förlängning under OS-uppehållet och det lutar åt just en förlängning.
Om man ser till materialet så är det förhoppninsvis många i dagens trupp som också får förlängt eller själva önskar fortsätta.
Du kan mao luta dig tillbaka och sluta oroa dig...

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Anders Berg: Intressant det där med att inte spela på motståndarnas misstag.
Hur funkar det när Djurgården inte har pucken och ska försvara sig?
Står spelarna bara och tittar på då?
Om spelarna då börjar röra på sig och ev försöka sno pucken så finns ju risken att motståndaren gör ett misstag, och då faller ju Hardys teori platt till marken?
Kommentera