Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1227587

Sv: Nästa säsongs tränare
21olsson: Jag Tycker Czarnecki har gjort ett bra jobb men skulle fortfarande vilja se Wikegård i Brynäs båset
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs tränare
henke1: Wikegård och hans stora käft är jag riktigt trött på. När han började som kommentator så var han en färgklick med sina skrik och lustiga komentarer men nu har det gått för långt tycker jag. Man får känslan av att han anstränger sig hårt för att leverera fräcka uttryck och hans sågning av Rundblad var bara för mycket. Nä hans machotugg är jag gärna utan i Brynäs.

Stängd liga, ni måste skämta?

Allsvenskan skulle dö.
Transportsträckan i Elitserien skulle bli enorm. Se på årets serie där inte direkt SSK och Rögle skulle vara tämligen omotiverade om serien var stängd.
Kvalserien är ju hockeygodis av rang.

Nä lösningen på allt kommer här:
ha kvar kvalserien men med endast ett lag från elitserien, tolvan i Elitserien kan få åka ur direkt och ettan i Allsvenskan får gå upp utan kval.
Detta skulle göra att det inte är lika stor katastrof att åka ur, man har liksom chansen att gå upp direkt med hyffsat intakt trupp.
Kommentera

Sv: Nästa säsongs tränare
henke1: Harald Lyckner,tror det skulle va ett lyft för klubben tillsammans med P.Djoos!
Kommentera

Sv: Nästa säsongs tränare
henke1: Wikegård kommer aldrig bli tränare nå mer. tror han är rätt nöjd med det jobb han har nu. och dessutom tror jag inte han skulle vilja träna Brynäs. Skulle han av nån anledning vilja träna igen så är det nog Djurgården han skulle ta över.
Kommentera